2021-03-29
想食呢間好耐,趁疫情有改善,即刻黎會一會佢。今日仲特登揀左個豪D既套餐。蟹肉沙律有驚喜,醋好香。個流心蛋有海膽之餘,上面仲鋪埋金箔,成個感覺好豪。燒帶子好特別,餐廳特登焗住菊花,一齊燒隻超巨型帶子,令隻帶子有好重既菊花味,味道出奇地夾。餐廳好細心,專登俾埋海鹽我地試,味道都係又夾又出色。伴碟仲有杯迷你啫喱,係淡淡菊花味。燒鮑魚好重牛油味,仲有少少海水味,原味同點特製蟹肉海苔汁,一樣都係咁好味。餐廳用蘋果黎配個鴨肝,令到鴨肝食落又香又唔會膩。伴碟仲有焦糖青檸片,食完幫我地再清一清油膩感。最後既主菜係薄燒A5和牛,原來呢度既和牛係黎自日本既熊本縣,牛味極重。為左唔好蓋過牛味,廚師專登調輕味道。蟹肉炒飯好香好入味,員工超級親切體貼 ,因為主菜已經食到太飽,想打包個飯,店員專登幫地灘凍再入盒。最後食埋個冰凍雪葩,大滿足。
想食呢間好耐,趁疫情有改善,即刻黎會一會佢。
今日仲特登揀左個豪D既套餐。
蟹肉沙律有驚喜,醋好香。
個流心蛋有海膽之餘,上面仲鋪埋金箔,成個感覺好豪。
最後食埋個冰凍雪葩,大滿足。