🐻朋友話突然想食西多士,當然要搵下有邊度好推介啦 😏 揀左尼間出名流心芝士豬扒包既小店,原來佢哋既沙嗲牛肉西多士都好馳名喎 😳 當然試埋佢有咩咁正先 😝 小店好有懷舊feel,位置唔多,但🐻幾鍾意坐係鬧市中享受美食既感覺 😎⁡🐻の試食‼️✨沙嗲牛肉西多士餐加配凍飲 $50✨流心芝士豬扒包配薯條餐配凍飲 $52✨常餐配凍飲 $52⁡尼間小店即叫即整,上菜時間好快,而且熱辣辣 😌 西多士好靚仔,正方形牛油好耐無見過,切開發現沙嗲牛肉份量很足,配埋煉奶西多一齊食意想不到咁夾 🤤 仲要非常邪惡 😈 流心芝士豬扒包幾好切,分享夠方便 👍🏻 爽脆吉豬內裡芝士真係一切流曬出來,唔乾好好味 😎 常餐就有少見既牛角包 🥐 滑蛋炒得唔錯,個麵就正常發揮啦 😌 值得一提,佢凍奶茶既茶同奶比例都很好😁

🐻の試食‼️
✨沙嗲牛肉西多士餐加配凍飲 $50