2019-10-02 1061 瀏覽
基於香港近來政治局勢不穩定,冇咩mood出街搵好野食同寫食評,不過好朋友邀請我出席Shake Shack pre-opening event我都十分雀躍因爲Shake Shack都係其中一間我好鍾意食既快餐店。店舖呈L型,直入轉右係甘的,對住郵輪船身。環境同其他分店差不多,座位設有USB差電位,有自助corner洗手拎餐具醬料等等。最驚喜係mango milkshake好似一杯芒果特飲,酸甜度適中,有cream同涼粉(?)粒粒,幾特別。但係如果您好鍾意好杰身似雪糕既milkshake就唔係甘岩您口味。其次,我鍾意Shroom burger portobello mushroom好脆又juicy,食落唔似素最後提提大家呢間分店係facess落一層既童裝區度,想係海港城食下快餐可以泥試下如果你鍾意我今次既分享,請你馬上立即宜家就俾個♥️同關注我😬按我個頭像然後按「關注」🙇🏻‍♀️
因爲Shake Shack都係其中一間我好鍾意食既快餐店。

最驚喜係mango milkshake
其次,我鍾意Shroom burger

按我個頭像然後按「關注」🙇🏻‍♀️
2019-09-28
10 分鐘 (堂食)
下午茶