2017-01-05 75 瀏覽
約左朋友最驚坐得唔耐就夠鐘還枱,聽開朋友介紹呢間同人鍋,話係無限時同任飲任食(我朋友仲話質素唔錯) ,所以又約左幾個朋友去試下同人鍋。我同朋友係約左係平日放工時間去,可能係早到既關係,初時並唔多人,但之後都幾快就坐滿。因為係無限時既關係,人流去得會比較慢,所以建議大家最好預先訂位。野食有雞煲,好好食!係真材實料既雞煲,職員會問加唔加薯粉,記得一定要加,因為真係好夾味!薯粉比平時食開既大條同埋煙靭, 就算煲耐左都唔會散晒!食完雞煲,就到重頭戲-海鮮拼盤!帶子、生豪、鮑魚、蜆、魚、蝦…真係應有盡有每款都大大隻,材料睇得出又食得出好新鮮, 抵讚!其他火鍋配料都好好食(尤其是牛肉) 。成餐飯都食到好滿足!總括黎講, 材料新鮮,服務周到,坐得都舒服, 係可以encore既選擇!
2016-12-05