餐廳: PHI Coffee & Pancake (美孚新邨) (美孚新邨)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-12-04 1380 瀏覽
美孚新邨難得入面有一間cafe,趁住嗰日同朋友喺附近返工,決定試下👩🏻‍🤝‍👩🏽PHI Coffee而家有姆明做主題❗️勁多打卡位😍一入門口已經見到聖誕裝飾同埋姆明佈置,店員仲安排咗我地坐一角和式角落😳女仔見到真係抵抗唔到,我同朋友即刻拎起電話狂影相。*all day breakfast*咩都想食啲最好就可以叫All day breakfast,有齊晒煙三文魚、腸、大啡菇、太陽蛋、牛油果🥑等等,仲有姆明樣既厚pancake🤤,pancake係類似厚身熱香餅。食完好夠飽 😝*青醬大蝦意大利飯*青醬飯份量好足夠,好抵食😆仲有4隻蝦同海量蘑菇,仲有姆明芝士片👍🏼岩晒打卡。*開心梳乎厘*3塊厚梳乎厘,配埋開心果忌廉同雲呢拿雪糕,仲有焦香嘅果仁🤤中和返梳乎厘嘅甜🤔仲配送左2塊姆明同朋友既卡通曲奇🍪*士多啤梨朱古力奶*超好飲,最上係肥仔忌廉,中間係朱古力奶,最下面係酸酸甜甜嘅士多啤梨🍓醬*椰子咖啡*朋友唔好咖啡,不過見到呢杯張相咁靚☕️都忍唔住叫黎試下🫢上面有姆明嘅公仔印,杯邊有幾塊溶溶地既朱古力,椰子味香氣撲鼻👍🏼呢間餐廳打卡之餘,份量亦好足夠😆

*all day breakfast*

*青醬大蝦意大利飯*

*開心梳乎厘*

*士多啤梨朱古力奶*

*椰子咖啡*

呢間餐廳打卡之餘,份量亦好足夠😆