2017-11-06 310 瀏覽
之前都係美心火鍋常客,性價比高經濟實惠,夠晒平民,而家仲有幾種湯底簡,同朋友兩個人食,叫左兩個火鍋,麻辣湯底同蕃茄薯仔湯底,一個係肥牛海鮮,一個係豚肉,冇包飲品,平均每人6、70蚊到。對麻辣湯底有d失望,望落已經覺冇咩料吾濃,食落真係好淡味,吾夠麻都吾辣,飲落好似加左開水冇味,佢有得簡大辣同小辣,我點左小,如果再食應該會點大辣,個人口味濃d。 相比起蕃茄薯仔,蕃茄湯酸酸地好味。佢個份量都幾足夠,一定飽,吾需額外加菜都夠,豚肉比牛好食,d海鮮就麻麻地 真係吾係話好新鮮個隻。 意外係佢粒魚蛋,有意外驚喜,夠爽彈!每份有兩粒~平民餐廳黎講,咁既份量算吾錯喇~如果有埋野飲更好,而呢間美心係住宅區,好處係假期去都吾會好多人逼~坐耐點都冇問題
坐耐點都冇問題