2023-12-14 157 瀏覽
呢間係尖沙咀嘅隱世小店,個位超得意要穿過條長走廊,入去一個天井嘅位置,好似行咗入去日本咁🎑餐廳成個佈置同埋格局都非常之有日本風味,嘢食都係一等一嘅好食!每次去到去到尖沙咀,人少少諗唔到食咩就會食呢間🥰所以今次應該係再再再再再訪先啱😂依間真係一間好有溫度嘅小店,老闆都係超級nice~嘢食完全感受到煮嘅人嘅用心!☺️✨雙重黯然銷魚飯 $158👍🏻👍🏻👍🏻呢個係有雙倍嘅鰻魚份量,因為個蒲燒鰻魚真係好好食🤩燒得剛剛好,超級香口,加埋大大隻流心嘅太陽蛋,同埋啲蔥花點綴,色香味俱全!最緊要白飯任添🤣咁好食嘅鰻魚可以送兩碗飯!✨牛肉壽喜燒配和式定食 $128👍🏻👍🏻👍🏻壽喜燒甜甜嘅醬汁加埋隻生雞蛋,連洋蔥同野菌煮,超級好送飯!仲有味噌湯、前菜、甜品😋嗰日嘅前菜係糖心蛋,紅豆大福,大福要讚,超級煙韌!佢嘅午市都係超級抵食!食物依然高質,價錢仲要再平啲🥹如果喺附近返工我一定日日食!!!

雙重黯然銷魚飯

✨雙重黯然銷魚飯 $158👍🏻👍🏻👍🏻

牛肉壽喜燒配和式定食

✨牛肉壽喜燒配和式定食 $128👍🏻👍🏻👍🏻
品😋嗰日嘅前菜係糖心蛋,紅豆大福,大福要讚,超級煙韌!

雙重黯然銷魚飯
牛肉壽喜燒配和式定食