2018-06-30
為左慶祝轉新環境工作既日子...決定和朋友再來這裡慶祝一下🎉🎉🎉今次叫左四樣食物.忌簾白酒煮青口($118)..青口肉肥美鮮甜而且白酒汁很濃也很creamy.和朋友完全愛上這碟青口.我們誇張地將啲汁一啖一啖當湯咁飲😂😂😂海鮮濃湯($98)..一試難忘.所以今次再黎點名一定要再order..不得了.一樣是濃濃既海鮮味.海鮮配料豐富..令人回味!焗蟹肉酥皮($118)..充滿著蟹肉係當中.而且加上勁香牛油味既脆脆酥皮..很match.蟹肉㚒雜著牛油既味道回味在口腔中.脆焗豬手伴蜜糖芥未汁($238).侍應上菜時會全隻豬手上.之後會問想自己切還是他們代我們切的!不得了..豬肉的咸香味還伴有少少肥膏..好好味啊..而最重要既皮也夠脆.