喺男朋友生日當日揀咗呢間自助餐。本身係見到呢間餐廳嘅環境氣氛好好所以先選擇上網睇過呢間餐廳嘅食評,普遍都話唔好本身真係打定輸數諗住食氣氛就算我早咗兩個星期訂位,比預訂食嘅時間早咗半個鐘到,酒店大堂嗰邊都有幾個位坐,係唔錯嘅打卡位。跟住早三個字睇吓有得入去末,見到有啲人已經入咗去等。所以我都入咗去因為未夠鐘食嘢但係都可以喺自助餐嗰度周圍睇吓有咩食18號當日嘅人數唔多,個場唔係full。個環境氣氛的確一流先講下嘢食,生蠔一次拎三隻,有啲大隻有啲細隻。我個人覺得好鹹,但係好衛生都好味嘅。食完冇肚痛!開生蠔嘅男職員態度親切,每次拎佢都會講句多謝晒。刺身區,網上面話最差我試咗覺得正正常常。不過個女職員黑口黑面咁。跟住到燒羊架嗰邊,個姨姨態度好好,我食咗佢嘅燒芝士餅乾,佢係即場用火槍燒溶啲芝士,唔錯跟住就到普通嘅海鮮區,就係普普通通冇乜特別然後沙律區,推介的。幾開胃熟食區,串燒嘅燒菠蘿好開胃,其他正常黑松露薯蓉可以試下湯飲!推介南瓜湯正最後到咗甜品區呢個真係抵鬧的奇奇怪怪咁,好難食。得嗰個用羅拔臣整嘅提子味啫喱食得落肚。蛋糕啊嗰啲全部不能接受。。但係佢有Häagen-Dazs, movenpick
上網睇過呢間餐廳嘅食評,普遍都話唔好
本身真係打定輸數諗住食氣氛就算
因為未夠鐘食嘢但係都可以喺自助餐嗰度周圍睇吓有咩食

18號當日嘅人數唔多,個場唔係full。個環境氣氛的確一流

!開生蠔嘅男職員態度親切,每次拎佢都會講句多謝晒。

刺身區,網上面話最差
我試咗覺得正正常常。不過個女職員黑口黑面咁。

跟住就到普通嘅海鮮區,就係普普通通冇乜特別
然後沙律區,推介的。幾開胃

熟食區,串燒嘅燒菠蘿好開胃,其他正常
黑松露薯蓉可以試下
湯飲!推介南瓜湯

最後到咗甜品
呢個真係抵鬧的
但係佢有Häagen-Dazs, movenpick 雪糕
。仲有啲pancake同埋爆谷

跟住到嘢飲啦佢有幾款嘅,我就飲蘋果汁,唔酸唔甜,正

最後就係衛生方面,嗰度啲職員普遍都好有善,唔會企係你隔離趕住收走個碟咁,見你食完拎開咗一陣佢會問一問你

仲有嗰度嘅廁所好乾淨,廁格入邊都好

最後就係嗰日係我男朋友生日,佢有一個蛋糕送返!呢個驚喜真係做得幾好
仲有佢呢個蛋糕係好食㗎囉!但係甜品區嘅唔知搞乜😂

總括而言,氣氛環境衛生真係好好。食物嘅話呢不過不失,甜品區的確係失色,但係整體而言冇網上面講得幾咁差囉⋯⋯所以我係推介俾各位嘅!
生日送的蛋糕
生蠔,一次只可拎三隻