朋友生日話想食burger,於是就揀左呢間評價唔錯既 burger 店小試。本身睇相見間鋪唔係好大, 所以今日中午一早就過黎lu。環境果然好細, 枱都係得10張8張, 全部清一式bar 櫈,枱同枱之間都幾窄, 生得瘦想"汲"入去都有D難度🙈我地叫左一個cheese burger 同 chicken burger~賣相好吸引~~~~好新鮮同colorful🤤🤤🤤!!!🍔chicken burger(88): 🍔  佢個包搽完牛油再去焗~真係好香牛油味, 非常鬆軟👍佢個雞好厚啖啖肉唔會乾身, 最正係個雞皮薄得黎勁脆勁香口😚😚😚!!!入邊仲有蕃茄, 洋蔥,生菜,酸瓜, 同埋個沙律醬係超級多~~~個包對我黎講都真係幾大個, 食左一半都飽左~~食得太慢~~所以個包好快比D 汁搞到淋晒~**所以一定要襯熱辣辣快D食晒佢✨cranberry juice ($38): 味道正常, 鍾意佢識自動少冰😜 ✨蒜香雞翼($58): 呢個完全唔覺有蒜香味~~~反而係面頭沾滿泰式酸辣醬 (M仔果種)味道係唔錯, 個雞幾嫩幾好食~~外皮焗到微微脆感覺唔會太熱氣~🍔其實本身對burger 唔係好講究,好少食到咁貴~不
本身睇相見間鋪唔係好大, 所以今日中午一早就過黎lu。
賣相好吸引~~~~好新鮮同colorful🤤🤤🤤!!!
**所以一定要襯熱辣辣快D食晒佢
chicken burger
🍔其實本身對burger 唔係好講究,好少食到咁貴~不過一分錢一分貨完來又真係好食d😳間中試下都ok
chicken burger