咩料‼️ 60蚊一個一磅既芝士蛋糕😱 真心平到痴L左線‼️ 作為蛋糕控既我 當然唔可以放過呢個機會🤭 唔理三七二十一 試左先講😏.Blueberry Cheesecake HKD60;不專業評級:5.5/10表層的藍莓醬有一粒粒迷你小藍莓☺️ 濃郁藍莓味 不過味道偏甜🤔 圍邊既忌廉都算綿滑 不過感覺好似放一陣係室溫就會開始出水既感覺🤭.主角芝士蛋糕口感偏軟綿 略帶有空氣感 好食既 不過個人喜好問題 我偏愛厚實形CheeseCake🤣 好似龍島 / CheesecakeFactory 戈啲咁🤤 不過呢種輕盈感重既cheesecake相對會無咁濟☺️.味道方面 淡淡的芝士味中 唔知點解.....有陣好濃蛋味🤔 我未試過食cheesecake 食到有蛋味😂.心底話兒講你聽🗣 60蚊一磅真係太抵😭對於甜品控泥講 其實就算佢唔係太好食 我都覺得好值得再買一個返泥食🙊
Blueberry  Cake  HKD60
2018-09-29