2024-02-13
牛駅麻辣火鍋放題在全港有數家分店!除了推出乳鴿任食,即叫即炸呢!仲有秋冬限定嘅有「糯米飯」同「蛇羹」!我哋一行四個人叫咗中價位SRF 美國極黑和牛片放題,每位只需$308,一逾百幾款食物,好滿足呀△ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽△ ▽ △ ▽ △ ▽ 🔹◉蕃茄湯底以及沙爹湯底沙爹湯底濃郁而且不會太辣。兩個湯底各有千秋,坐低左就可以掃code落湯底,秋冬就有新出嘅限定羊腩煲湯底!蕃茄湯底,夠晒開胃,打邊爐啱晒!🔹◉肉類·【SRF美國極黑和牛】·【手切封門柳】·【醉雞】·【美國肩胛肉】·【美國安格斯牛板腱】和牛脂肪分佈平均,柔嫩細緻;手切封門柳色肉味較為濃郁。醉雞淥熟後,雞件滑溜,酒味依舊!🔹◉自助區食極長蟹柳、蟲草花、各式丸類、 麻辣小龍蝦🦞、鴨腎🦆、各款涼菜、生果等等😍完全冇中伏㗎!仲有自家製珍奶🧋!對比起手搖奶茶店,都完全唔輸蝕!仲有好少見嘅麻辣小龍蝦🦞,榴槤炸彈榴槤控制一定要食啦!而且乳鴿任食!仲要係即叫即炸,外皮酥脆,好推薦大家叫多幾碟🔹◉ 甜品甜品款式超多!哈根達斯任吃 !仲有超級搶手嘅芋圓,也十分有嚼勁,用好食過甜品店嘅芋圓紅豆燒仙草!仲有多口味嘅慕斯蛋糕、多款
🔹◉蕃茄湯底以及沙爹湯底
🔹◉肉類
·【SRF美國極黑和牛】
·【手切封門柳】
·【醉雞】
·【美國肩胛肉】
·【美國安格斯牛板腱】
🔹◉自助區食
而且乳鴿任食!仲要係即叫即炸,外皮酥脆,好推薦大家叫多幾碟
🔹◉ 甜品
甜品款式超多!哈根達斯任吃 !
仲有超級搶手嘅芋圓,也十分有嚼勁,用好食過甜品店嘅芋圓紅豆燒仙草!仲有多口味嘅慕斯蛋糕、多款韓國雪糕、雪條、自家製軟雪糕……
種類多到食唔晒,期待下次再食過!
牛站(駅)麻辣火鍋放題Beef Station
銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓