午餐肉就食得多啦,午餐豚肉你又食過未呢😎由星級廚師張錦祥全新推出嘅祥仔・午餐豚肉,係採用加拿大豚肉腩製成,有原味同麻辣味🌶️係9月21號起就可以係city super買到啦,除左買返屋企自己煎煮,我仲去左試試佢嘅限定菜單🤪🔸午餐豚肉南瓜沙律伴印度脆片呢碟頭盤係全個set最鍾意嘅菜式,午餐豚肉滿滿嘅燻腩味,印度脆片仲可以連珠沙律一齊食,南瓜好香甜,多種配搭好豐富😜🔸 午餐豚肉帶子羅宋湯羅宋湯配上午餐豚肉同帶子意外地match呀,袋子好後身彈牙,午餐豚肉浸係湯之後都仲好有嚼勁😋🔸香草汁午餐豚肉海鮮雲吞配韓國泡菜呢個海鮮雲吞食落有香草汁香味,配上用左麻辣味嘅午餐豚肉以及韓國泡菜,酸酸辣辣好惹味~🔸午餐豚肉大蝦牛柳終於黎到主菜啦,諗唔到看似港式嘅午餐豚肉,配埋大蝦以及牛柳一齊食都幾特別呢🤪厚切嘅午餐豚肉咬落都嫩滑,仲有咖喱味嘅椰菜花及秋葵,口感十足~午餐豚肉帶返屋企之後諗下點樣煮先🥰
午餐豚肉南瓜沙律伴印度脆片

🔸午餐豚肉南瓜沙律伴印度脆片