之前已經同屋企人黎過幾次,呢次中午去食,都依然係咁正店員非常nice,成日幫我地斟上熱茶,服務周到講下食物,我地叫刺身無疑,刺身一睇就知道十分新鮮,有埋海膽呢set都只係128 ,邊度有得搵呀🙈三文魚厚切,肉質肥美,北極貝爽口,甜蝦鮮甜,海膽包住飯食都食到佢嘅creamy👍🏻👍🏻 真係好滿足呀!牛舌串燒厚肉,內裏保持嫩滑,食到濃郁嘅牛味! 蘆筍牛肉係肥牛包住蘆筍,淋上惹味醬汁,重口味之餘內裡的蘆筍中和左,呢個組合十分好👍🏻食左咁多肉 整番兜沙律,點知細沙律🥗都有咁大,為健康我地走了沙律醬😏哇,話說仲有呢兜隻隻好似游水教練嘅蜆,隻隻漲卜卜,肉質肥美得很👍🏻👍🏻👍🏻❤️見到另一個參賽有推薦呢個蟹肉甲羅燒,我毫不猶豫就點了一份,果然不負我期望😆😆,一匙羹飯一匙羹蟹膏,用紫菜包住,滿足到感受到做人嘅幸福😭🤤🤤 最後呢份牡丹蝦🦐 超大隻啊 且非常新鮮,爽口!一個字,正!
之前已經同屋企人黎過幾次,呢次中午去食,都依然係咁正

店員非常nice,成日幫我地斟上熱茶,服務周到

最後呢份牡丹蝦🦐 超大隻啊 且非常新鮮,爽口!一個字,正!