成條間人來人往都係食肆,但係想食生菜包,所以入左呢間得兩個人,朋友又唔想食太飽,剩係叫左豬肉生菜包(走辣),西瓜沙冰,同埋………………..一客「白灼獅蚶」上左生菜包同沙冰,自己覺得碟生菜包完全冇走辣,不過辣同唔辣,見人見智冇乜好怨,成碟食晒同第一個男待應講仲爭碟獅蚶,個待應指下個廚房,跟住行開左,咁你有反應,我繼續等三十分鐘後,我再問第二個女待應,個女待應又係點頭示意聽到,朋友就叫我同個大D既講,見到第三個唔知係老板定係部長既男人,同佢講碟獅蚶半個鐘都未黎,佢大惑不解咁望住我地,呢個時候又出現左第四個女待應同我地講,獅蚶好早賣晒啦!我同朋友投訴,點解一早賣晒唔講,個男人好耐先講左一句,「可能漏左冇講」連同枱榙枱個食客都講「呢度咁都得」真係唯有講句「絕對冇下次!」

成條間人來人往都係食肆,但係想食生菜包,所以入左呢間

連同枱榙枱個食客都講「呢度咁都得」

真係唯有講句「絕對冇下次!」
2011-04-21