餐廳: 丼丼屋 (HomeSquare)
資訊:

2023-09-08 194 瀏覽
之前暑假同小朋友去宜家傢俬行街,然後小朋友話肚餓,於是就喺附近搵咗一間有兒童餐嘅日本餐廳食飯。唔知係咪咁啱撞正lunch time,都幾多人等位,而入面嘅座位唔算太多,所以都等咗一陣。不過入面嘅職員服務態度好好,知道我哋有小朋友唔夠高,特登安排做咕𠱸俾我個仔坐上去。服務態度好好!之前食過一次兒童餐係普通嘅餐盤,今次竟然換咗車車餐盤。我個仔見到已經好開心,即刻攞住餐具要自己食。睇來我喺屋企都要換個車車餐盤吸引小朋友食嘢。 (笑)兒童餐賣相吸引,味道都唔錯,不過炸雞就冇比小朋友食哂。
兒童餐賣相吸引,味道都唔錯,不過炸雞就冇比小朋友食哂。