2016-04-01 782 瀏覽
收工搵朋友食飯,試下朋友推薦呢間<< Burger Joys >> ~ 呢間漢堡包店燈光稍暗,採用開放式吧台,再加埋美國流行音樂做background music,好有美式酒吧feel,啱哂三五知己食吓小食吹吓水~呢度係先付錢後進食既,有少少快餐店感覺~餐牌款式選擇算多,除左漢堡包亦有沙律、All day breakfast等食物揀~Chocolate Milk Shakes($58)大推!!!!奶昔超幼滑!! 賣相吸引之餘,朱古力奶味濃郁,輕微冰沙感覺,配以頂層香滑忌廉,冇得輸~食味似溶緊既朱古力雪糕,又似食緊朱古力忌廉~~~~All day breakfast($88)煙肉煎到勁脆口有種食薯片既感覺,卜卜脆~而且煙肉既油分大多已逼出,食落感覺唔油膩~肉腸咸香軟糯肉味濃,外皮難得做到脆身效果,讚!!太陽蛋同牛油多士唔錯~仲有至愛薯餅粒粒添~Melt Cheese Fries($48)薯條係炸得香脆既幼身薯,一上枱就見到薯條新鮮炸出黎果朕熱氣散出,再配埋勁多熔化芝士,極盡視覺,味覺,嗅覺既享受,芝士迷點頂啊~~~><Classic Buf
呢度係先付錢後進食既,有少少快餐店感覺~

Chocolate Milk Shakes
All day breakfast($88)

煙肉煎到勁脆口有種食薯片既感覺,卜卜脆~
而且煙肉既油分大多已逼出,食落感覺唔油膩~
肉腸咸香軟糯肉味濃,外皮難得做到脆身效果,讚!!

太陽蛋同牛油多士唔錯~仲有至愛薯餅粒粒添~
All day breakfast
Melt Cheese Fries($48)

Melt Cheese Fries
Classic Buffalo Wings ($48 – 6隻)

經典美式風味,雞翼咸香酸辣,外皮裹滿醬汁但仍保持微脆口感,肉質Juicy ~
伴碟蔬菜條必沾芝士醬,醬內搵到大量芝士粒同黑椒碎,點醬齊食,爽脆啊~
Classic Buffalo Wings
如果想食美式風味可以黎試試,餐廳relax得黎幾啱Feel,食物做得好食,適合朋友仔gathering傾下計~

2016-03-22
Chocolate Milk Shakes