2021-01-19 29 瀏覽
九龍灣mega box成日都有好多小朋友去,亦都有唔少親子餐廳💁🏻‍♀️ 今日比我發掘到用「熊」用主題既餐廳,真係充滿童心☺️ 餐廳周圍佈置都充滿熊既足跡😛 好多打卡位啊! 仲有小朋友玩樂區👶🏻 有唔同既故事書、又有煮飯仔,仲有玩具車,岩哂小朋友😜🔸美國安格斯漢堡伴炸薯條 $78安格斯漢堡最值得一提嘅就係塊厚切牛肉🥰又厚又香牛肉味,裏面亦有沙律菜,個人幾鍾意佢用嗰隻沙律醬😚,如果加埋芝士一定會更邪惡。薯條啱啱炸起,又熱又脆,而且係粗薯條添😜🔸珍珠帶子伴蘆筍意大利飯 $78雖然賣相比較單調,但味道好好喎😋 飯裡面收埋左好多帶子粒,個飯都好香忌廉芝士味👍🏻不過嫌嫌個飯有小小硬。🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺❣️ 整體評分: 7/10💰 人均消費: $80熊小館 (九龍灣)九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox 11樓 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🔸美國安格斯漢堡伴炸薯條 $78

🔸珍珠帶子伴蘆筍意大利飯 $78
雖然賣相比較單調,但味道好好喎😋

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

❣️ 整體評分: 7/10
💰 人均消費: $80

熊小館 (九龍灣)