2024-05-10 3 瀏覽
#christine開飯日記 成日都心思思想飛轉台灣,好掛住台灣嘅小食同手調飲品🥤前幾日係元朗行街見到住間新開嘅tea top😍行過已經好香茶味😍即刻要買返幾杯同屋企人share 下🌟當代雙Q($35)茶味都好濃,牛奶都幾滑,入面係有珍珠加芋圓,珍珠同芋圓都好好咬口,芋圓好香芋頭味仲有少少芋頭粒粒令到口味更加好🌟波霸珍珠奶茶($34)男朋友就揀左最經典嘅組合🤭佢嘅份量都幾大杯架,而且珍珠都好足料,差唔多有成1/3杯😍甜甜地之餘又唔會蓋過左茶味🌟茉香綠茶($21)媽媽就特別中意食佢嘅綠茶,佢話佢嘅茶味好出,而且有淡淡嘅茉莉花香味,加個甜品一齊就perfect 🤭同我一樣好掛住台灣手調嘅朋友都快啲去飲返杯啦💕🧋Tea Top 第一杯📍元朗康樂路8號康樂廣場地下2號鋪
#christine開飯日記

🌟當代雙Q($35)

🌟波霸珍珠奶茶($34)

🌟茉香綠茶($21)

同我一樣好掛住台灣手調嘅朋友都快啲去飲返杯啦💕

🧋Tea Top 第一杯