元朗廣場新開burger店,見谷友comment 唔錯特意來試下 😝😝地方就好方便,就喺元朗廣場隔離 ,店鋪地方唔大 ,幾張high chair嘅位置,但裝修格局就好舒服嘅👍👍店員好nice ,好有禮貌 即叫即做大概等八至十分鐘 ,聽到呢句好窩心 🤭🤭因為burger真係要即叫即做先最好食㗎🥰🥰老公最鍾意食鵝肝 ,點咗鵝肝漢堡 ,我就覺得burger 一定係 芝士牛肉 有代表性😂😂點burger加20蚊可以跟餐 又多一款小食和飲品一上枱,賣相十足 ,係見到會開心嗰隻 😍😍包係熱辣辣嘅 ,鵝肝焦香 ,芝士半溶狀態 ,佢哋嘅手打牛肉唔錯 ,有空氣感 ,口感就更加好,蔬菜配料好新鮮,非常之match ,真係比九分💕💕雙層芝士漢堡實在太高喇 🤩🤩根本冇可能一啖咬曬所有配料 ,牛肉非常之厚,用料十足 ,我自己就覺得好抵食啦 🤭🤭高級食材平民價錢 ☺️小食方面洋蔥圈非常酥脆,唔知係咪用咗日本洋蔥呢?!特別甜呀 芝士肉醬薯條 好大份,應該要三個人share會比較好 ,因為食得耐薯條會有少少淋,另值得一讚佢哋嘅冷泡茶 好fresh呀!真係一個唔錯嘅選擇 ,可以平衡下邪惡嘅burger🤣🤣一定會再來的一間

點burger加20蚊可以跟餐 又多一款小食和飲品

小食方面洋蔥圈非常酥脆,唔知係咪用咗日本洋蔥呢?!特別甜呀

一定會再來的一間小店😉
2020-11-11