2023-04-21 18 瀏覽
見到👀最近爆紅🔥窩夫就係自己地頭,元朗咁近,無理由唔支持下💪🏻💪🏻順便幫朋友探路🔍,位置非常易搵,就係豐年路輕鐵站落車,元朗廣場🏠左手邊,鋪面雖細,但非常新淨,所以一眼就見到㗎啦因為鋪面只有2張枱供食客站立食用,所以當日外賣回家享用(超過建議時間30分鐘內食用),窩夫已經變得唔脆,餡料都冇爆漿的效果,有少失望😞不過都好好味😋😋,個人最鍾意係特濃開心果奶油爆漿窩夫($40),好creamy但又唔會好漏同太甜,推薦👍🏻👍🏻手工芋泥麻糬爆漿窩夫($38)可能放得太耐,有少少實淨,食完覺得好full😂😂龍蝦肉牛油果牛角窩夫堡($56),醬汁、牛油果🥑同雞蛋🥚餡配搭得好好,都有驚喜,可惜都係擺得太耐,冇咁出色

手工芋泥麻糬爆漿窩夫($38),特濃開心果奶油爆漿窩夫($40),龍蝦肉牛油果牛角窩夫堡($56)
外賣自取