又係開飯到搵元朗既好野食..由於係2010年最後一個晚餐當然要浪漫d食好d la....因已決定食西餐所以就搵左幾間選擇...最後決定揀lee間既原因係佢價錢合理同埋唔一定食死d set..因為佢今日既meun係同平時一樣的.我係31號上晝先book位本身想book7點但佢話full左或者可以8點半.但太晝la我話最早可以6:45去到佢都話ok. 結果我都左揀右揀之下都可以準時去到(因為真係幾偏僻)...入到去地方唔係好大..佢有indoor同outdoor..唔知係咪因為我book左位呢個位置好好呀..又靠近玻璃門睇到outdoor d狗狗又睇到大電視..不過我見佢d枱2唔係full哂ga可能佢預留番比d walk in 人士.相公差唔多7點到左..我地揀左好耐決定食咩因為有好多選擇.最後決定一人一個廚房推介set 2個餐既頭盤都係鴨胸沙律 - 鴨胸有2塊幾好味唔算薄身...d葉都子食唔知落左咩調味呢. 餐包 - 好好食呀..平時我係唔食lee d包ga..但今次唔同係熱辣辣好軟熟..真係好掂呀.~~~ 羅宋湯 - 初頭ok..但飲飲下覺得好咸呀...真係個湯都幾大碗ga..又有料w

羅宋湯 - 初頭ok..但飲飲下覺得好咸呀...真係個湯都幾大碗ga..又有料woo..可惜點解會咁咸ga~~~~~~~~~~~~~真係要改善一下囉.

南瓜湯 - 唔錯唔錯..味道岩岩好..好香呀

鵝肝牛扒飯 - 鵝肝算合格..牛扒叫左7成熟..相公好鐘意只係中間有少少紅唔會血淋淋..

龍蝦牛柳炒薯仔 - 龍蝦唔算大隻但好多膏好香..牛就熟左d我都係叫7成熟可能我lee塊厚d..個炒薯仔好好食..我估佢係烚熟左跟住再煎香2邊.

凍檸茶 - 相公好鐘意因為好大杯....

睇見隔離枱固都叫左杯熱薑茶..我聞到好香...所以都叫番杯加5蚊都抵呀..好好飲呀真係好薑又唔會太甜.

芒果布甸 - 有好多芒果粒..布甸甜味岩岩好.

阿華田奶凍 - 上面一粒粒個d係紅豆..個奶凍我麻麻地因為好重奶味..但係真係有阿華田味.

總括黎講lee間野絕對係食得過ga...值得一讚係佢地既服務..人唔算多2個女待應一個男待應我估個男待應係老闆...佢地好有禮貌同客人亦好有溝通..服務絕對係細心..佢地好留意每一張枱既進餐情況..唔會上得好快又唔會上得好慢...真係比到你有vip既感覺....人手不足既情況下總會有錯失..就係相公個主菜食完都冇人收..我想叫人叫野既時候老闆好醒目佢見到就即刻叫個女待應收野...得3個人要顧及indoor同outdoor既客都算係咁la~~食物方面不過不失..仲有進步既空間..但以咁既價錢黎講其實仲想點...2個人食左$356咋..仲要係冇加一呀...但我後來諗番佢地收少左我錢woo..我杯野係要加5蚊ga....但已經係香到屋企沖緊涼既事lu..放心放心實會還番比你地..因為我會再去食
鴨胸沙律
熱辣辣既餐飽