2022-01-15 145 瀏覽
每次假期行過都超級多人排隊, 今個星期六十一點半行入難得仲有位, 即刻入去嘆返杯回魂啡喚醒我靈魂叫左熱flat white $38 同全份窩夫新鮮水果 $95杯 white 拉花已經好靚, 而且一直飲到底都keep 到個拉花, 咖啡師技術真係好高超。 而且味道好高質, $38 良心價。平時港島cafe 一杯咖啡已經$50 起跳, $38 飲到咁好味既咖啡,好幸福。假期關係窩夫只可以叫全份唔可以叫半份,全份窩夫有四片, 又暖又脆, 下面個吉士醬唔係好甜, 好fit 女仔又要食甜品又唔想肥。 d水果全部都好新鮮, 一個人都忍唔住食曬全份窩夫。Accro 係咖啡界咁出名真係好合理, 希望下次黎試精品咖啡!
2022-01-15
  • Flat white