2012-12-25 2781 瀏覽
係OPENRICE見到好多人講呢個燒烤埸服務態度差食物難食, 決定同朋友都係要親身試下. 係元朗西鐵站一出就已經係, 位置極佳又方便, 燒烤埸對出已經係巴士站, 有去荃灣, 青衣, 沙田, 九龍.入口處接待員好禮貌, 因為我地一早預定左檯一入去就已經有位. 爐與爐之間坦白講真係有點迫不過因為平安夜關係我地都諒解. 每人包一支水及指定之飲品一罐.我地7PM開始燒10:30PM才走, 全場氣份都好好. 食物是由職員夾的, 多人流時取食物都好有秩序而且食物部職員都好快手. 大部份食物與其他燒烤埸類同, 香腸, 芝士腸, 紅腸, 牛丸, 方包, 粟米, 豬/牛/雞扒, 雞翼, 金沙骨, 青椒, 燒賣, 魚蛋, 茄子都有齊!沒有之食物: 貢丸, 司華力腸, 蝦!缺點: 雞翼得兩種選擇(辣或者唔辣), 豬扒得香蒜味, 雞扒得咖哩味, 牛扒得黑椒味. 電視太細時有聲時無聲. 男女洗手間都係無水沖廁的(自行幻想下有幾乾淨)特別食物: 定時會有糖水派(自己出去拿), 香草豬肶(有肉汁, 大件及好食), 鴨胸(太咸), 雞腎(爽口無蘇味), 龍蝦丸(有些腥)整體食物都"淹"得好味, 牛扒雞扒雖然各得一種味

沒有之食物: 貢丸, 司華力腸, 蝦!

), 鴨胸(太咸
), 雞腎(爽口無蘇味
), 龍蝦丸(有些腥

整體食物都"淹"得好味, 牛扒雞扒雖然各得一種味道選但係雞肉夠滑牛肉夠痳. 香腸係雞肉腸(好食), 紅腸夠厚, 雞全翼大大隻又淹到好入味(必食)

燒豬肶-正
鴨胸- 太咸