2020-05-19 495 瀏覽
多咗黃色經濟圈之後,多咗個借口周圍走去山長水遠搵食。超級耐無去過元朗啦,我呢啲九龍人都要去元朗懲罰一下佢肥仔黎呢度每日得1pm同6pm先有鹽水雞賣,其他時間可以買鹽水蔬菜,魚蛋燒賣.. 仲有麻辣鴨血tim~第1次去7:15pm去到sold out第2次去6:15pm又係sold out 第3次終於成功5:30pm就去排隊,都要排第3受歡迎到離晒譜,唔明點解OPENRICE咁少食評等緊既時候,會派點菜紙。因為係限量發售,好驚派到我會賣哂..好鬼驚..就係因為佢係限量發售,可以保持品質同水準..更加值得排隊~而且係黃店, 排得仲值得同朋友揀左2個獨享餐, 因為朋友唔食蒜同蔥,所以自己揀自己就岩哂啦可以揀自己鐘意既口味揀左四季豆、鳳梨同青瓜..夏天熱辣辣想食得fresh d另一包就係芋絲、鳳梨同白菇貢丸個汁係我食過咁多間鹽水雞最好味,最岩我口味既一間,再加上食完又唔會勁口渴雞肉好嫩滑,唔鞋口,新鮮鳳梨又甜又多汁,其他配菜加埋個汁都好夾好好味PS: 排隊爆熱可以買罐冰凍既蘋果西打($10) 一路排一路飲,好懷念既台灣口味。

第1次去7:15pm去到sold out
第2次去6:15pm又係sold out

第3次終於成功
5:30pm就去排隊,都要排第3
受歡迎到離晒譜,唔明點解OPENRICE咁少食評

可以揀自己鐘意既口味
揀左四季豆、鳳梨同青瓜..夏天熱辣辣想食得fresh d
另一包就係芋絲、鳳梨同白菇貢丸

30 分鐘 (外賣自取)