是晚入元朗探朋友,之後去附近揾野食,入到餐廳裝修新淨企理,帶位既職員好有禮貌呀,我哋揀咗個梳化卡位, 點了中價的$298澳洲和牛餐,職員首先幫我哋上咗個海鮮雞煲🦅,上檯一刻!!🎉好驚喜!!除咗正常雞煲有既雞件之外,仲有鮑魚、鮮蝦🦐、蜆肉等,我仲專登留返D蝦頭係湯底慢慢煮出味😋💕然之後我出去火鍋配料區,有好多唔同款嘅選擇例如🍡丸類、🥟餃子、🐔日本雞件、鴨血、🥬蔬菜類、豆腐,🦑魷魚、🍄菇菌類,麵食,炸魚皮等💕套餐點了🐮牛魔王系列 有牛肩胛,牛頸脊,牛小排,澳洲和牛,牛白肉💕牛肩胛,牛小排,澳洲和牛,都係牛肉味比較突出,牛頸脊比較嫩滑,牛白肉好少係放題餐廳見到,而且仲要係好食,加分👍👍💯擺盤擺得好好,好整齊,而且肯定係即叫即切,啱啱切好就上菜,Good💯🐽豬肉系列-加拿大保濕豬-我覺得味道似沖繩阿古豬肉,都係美味既豬肉,肉質爽口彈牙🥤飲品區有兩款自家製飲品,冰糖紅棗燉雪耳同埋夏枯草。仲有幾款啤酒任飲(😍心心眼),我自己最鍾意飲荔枝烏龍茶,總結係選擇眾多,總有一種啱係口味,有糖,無糖,有氣,冇氣,含酒精,不含酒精,任君選擇🍨甜品區有雪糕泡芙,仲有曲奇,士多啤梨同埋芒果味雪糕💕溫馨提示冷氣足,食

💕套餐點了🐮牛魔王系列
有牛肩胛,牛頸脊,牛小排,澳洲和牛,牛白肉

🍨甜品區有雪糕泡芙,仲有曲奇,士多啤梨同埋芒果味雪糕

💕溫馨提示冷氣足,食雪糕時怕凍既朋友可能要開住個爐,會比較溫暖

是次人均消費$328