2017-04-15 298 瀏覽
其實食過好幾次, 當係佢係一間高級少少的茶餐廳黎講, 尚算OK!不過今日真係一肚火, 我9點左右去到, 叫左三個扒餐, 兩個堂食, 一個外賣. 我本來全部選黑椒汁, 結果佢話兩個有黑椒汁, 咁唯有轉其他, 佢話只有白汁, 無法啦啦!感覺真係好差, 好次倒左的白湯落塊扒度好難食, D薯菜仲恐怖, 跟本就係蒸熟左D薯仔. 而塊扒有D苦, 太多鬆肉粉, 同安娜有得暉.  服務態度不願平論, 最慘係我地邊食, 阿姐 邊掃地, 仲唔夠, 仲要邊用漂白水拖地, 可能趕收工要趕我地走.返黎, 開個餐俾老公食, 發現D湯淺晒出黎, 原來個飯壓爆左個膠蓋. 我諗有排我都唔想再去食啦!三個餐總銷費係358蚊, 激到我今日一蚊貼士都唔俾. 不過講真句, 價錢都唔算 貴, 自己衡量下啦!
不過今日真係一肚火
感覺真係好差, 好次倒左的白湯落塊扒度好難食,

2017-04-15