係以前中學附近有一間專食海南雞既店 就去下順便係附近懷緬一下😀店鋪主打每日新鮮送到香港既龍崗雞,自家雞場養殖,無激素仲要落足本用粟米做飼料 務求令到雞既質素大大提高 肉多又嫩滑!!😍😍我地今日叫左個2人套餐🍚我地選左招牌無骨海南雞🍖隻雞既份量相當多 重點係佢既皮下脂肪無好多肥膏 雞既質地都好滑 有雞味 就算兩個人每人都食到好多件!😝湯果方面我地選左冬蟲花冬瓜雜燴湯,超級驚喜!😋好少見係咁足料既湯,冬蟲花味好出,而老闆話佢地每日用雞殼淆製湯底 唔落味精 重本製作 實屬難得!😎小食我地選左板醬豆腐 炸豆腐外脆內嫩 辣醬都好惹味!正!🤗🤗🤗得知老闆經常派飯券比學校一d清貧學生以作獎勵 真係一間良心小店,值得支持!💪💪💪

我地今日叫左個2人套餐🍚
我地選左招牌無骨海南雞🍖