2019-04-24 51 瀏覽
好想知道到底個舖頭名係點解,凡直友里定繁殖有理?🙈 點都好確係幾eyes catching,再望入去地方雖小但個裝修幾有格調,好有台式啲餐酒館嘅感覺✨前菜藜麥沙律份量超巨型,仲大份過餐牌張相,睇返支叉個比例就知道,吞拿魚係醃漬不過熟得滯如果外熟內生會更開心,至於沙律仲有橙呀青蘋果呀草莓藍莓等成件事都幾fresh下😗小食gnocchi係以薯仔為主再加上麵粉煮成嘅粒粒,每粒麵好軟腍,加埋芝士加溫泉蛋夠哂邪惡,如果芝士比例再高啲仲正✨主菜叫咗海鮮西班牙煱飯,即叫即整要等成半粒鐘,飯粒索盡海鮮精華,感覺超鮮味✨ 海鮮料主要有蜆青口魷魚三文,仲有隻煎大蝦同鮑魚,鮑魚似用磯煮過幾香,而大蝦啖啖肉不過比起個飯就顯得唔太夠味咁,但整體都唔差😗