2022-01-08 344 瀏覽
首先講下過開呢頭辦事 今日好好彩可以直接入去直接落單等食 唔需要久等 成個感覺就好有舊時冰室的感覺 有氣氛 坐折板凳可能有不舒服 不過真是好有懷舊的感覺 不過唔知發生咩事 阿叔今日落錯單2次 可能佢狀態唔太好 或者阿叔唔係伙計係客串伙計的老闆?不過間阿叔一把年紀就由佢啦 其實價錢算抵食 依家已經好少餐會30幾蚊 價錢抵食 仲可以自由轉麵底 唔需要加錢 街外已經沒呢隻歌仔唱啦 。米粉五香肉丁好足味道 起碼我好鍾意❤️ 一試就知有沒比足料 夠唔夠火候🔥另外我比較鍾意❤️就是 39蚊光榮早餐 仲要係西式早餐 真是好抵 街外都需要二選一 呢度寫出來都是全包 真係唔知道邊度會穩到同價格 難怪咁多人去啦