2022-01-10 580 瀏覽
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍴美食資訊🍴公司茄汁炒通粉($57)非常好食嘅炒通!我平時係唔鐘意食通粉,但試左啖,真係唔可以話唔好食🤯太陽蛋,煙肉,腸仔,配埋個汁,非常開胃👍👍👍瑞士汁豬頸肉炒丁($54)同樣好高質嘅炒丁👍豬頸肉煮得好嫩滑,瑞士汁甜甜地好好撈面,份量亦都唔少。小童鴛鴦($6/跟餐)好立克+華田,個人覺得係甜啲同更有奶味嘅華田😹好飲!咖啡紅豆冰($10/跟餐)呢杯嘢一上枱都嘩左聲,超級大杯!紅豆係大大粒個啲而且冇手軟,比好多🤯不過我唔鐘意咖啡底,但反而肉公主就好受落。⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👑評分味道:4/5環境:4/5價錢:3/5份量:3.5/5服務:4/5會否推薦:會位於元朗嘅冰室,位置闊落坐得舒服。食物質素又好好,點嘅嘢食都食得好滿意😛店員亦都好好,本身杯紅豆冰佢地落錯左凍啡,嚟到我地要佢地換返都冇黑面,講聲唔好意思即刻換返👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🍴美食資訊🍴

公司茄汁炒通粉($57)

瑞士汁豬頸肉炒丁($54)

小童鴛鴦($6/跟餐)
好立克+華田,個人覺得係甜啲同更有奶味嘅華田😹好飲!

咖啡紅豆冰($10/跟餐)
👑評分
味道:4/5