2023-11-18
HAPPY WEEKEND🥳 約左個好耐無見嘅朋友食嘢😇我揀左間環境舒服,樓底超高,氣氛又好嘅寵物友善Cafe同佢去食🤓Full Breakfast乜都想食又大食嘅我去到Cafe最岩嗌All Day Breakfast🍳 呢個Full Breakfast 有一上枱就已經無敵香噴噴嘅明治牛乳黑松露瀑布炒蛋🥰有鹹鹹香香嘅煙三文魚、落咗蘋果蓉醬汁顯得腸仔無咁油膩豬肉腸❤️又有焦糖薄脆嘅香蕉、滑嘟嘟嘅芝麻豆腐😉仲有卜卜脆嘅牛角包高夫、新鮮嘅沙律、同埋酸酸甜甜嘅熱情果&爆汁串茄😚明太子海膽忌廉蟹肉闊蛋麵呢度嘅意粉都有得揀食闊蛋麵定闊管麵😌今次叫咗佢哋嘅闊蛋麵,真係食得出有陣陣蛋香麵質爽彈,每條麵條都沾滿滑溜嘅明太子忌廉😋蟹肉份量都算多,仲有一大片入口軟滑唔腥嘅海膽😜呢度嘅熱飲拉花都好靚仔🤓獨角獸拉花嘅Mocha ,咖啡同朱古力嘅比例平衡得好好🍫狗仔拉花嘅UJI Matcha Latte,用咗明治奶嘅Latte夠晒香滑🥛抹茶味道突出,唔會苦澀😛Overlap Coffee (元朗)元朗鳳翔路1-5號偉發大廈地下2號舖
Full Breakfast
又有焦糖薄脆嘅香蕉、滑嘟嘟嘅芝麻豆腐😉
明太子海膽忌廉蟹肉闊蛋麵
呢度嘅意粉都有得揀食闊蛋麵定闊管麵😌
今次叫咗佢哋嘅闊蛋麵,真係食得出有陣陣蛋香
麵質爽彈,每條麵條都沾滿滑溜嘅明太子忌廉😋
蟹肉份量都算多,仲有一大片入口軟滑唔腥嘅海膽😜
呢度嘅熱飲拉花都好靚仔🤓
獨角獸拉花嘅Mocha ,咖啡同朱古力嘅比例平衡得好好🍫
抹茶味道突出,唔會苦澀😛
Overlap Coffee (元朗)
元朗鳳翔路1-5號偉發大廈地下2號舖