2022-07-10
元朗日日爆場雞煲火鍋 任飲任食兩小時平日7至9點入場 $178/1位可以首揀雞煲/梛子雞/烤魚再打邊爐🍲我哋就揀左小辣嘅雞煲,一開煲當然熱辣辣嘅香味就湧出來,份量充足雞煲夠入味,雞肉都好鮮嫩啖啖肉,可以慢慢嘆住先開始再打邊爐!當你食完就有湯係旁邊自己加轉打邊爐,每人都有私家碟出去自助拎野飲夠晒衛生,自助區位置雖然唔大,不過林林總總嘅食材一應俱全,先可以係醬料區配搭自己嘅豉油,然後就可以出發去開餐!由肉類到海鮮都有,真可以慢慢拎慢慢打邊爐,我地拎咗啲墨魚丸貢丸都好爽口彈牙,仲有卜卜蜆好新鮮隻隻都啖啖肉,而一碟碟自己拎嘅牛肉都好新鮮!當然仲有自助飲品可以滿足大家嘅需要,各式各樣汽水同包裝飲品都有,仲有自制嘅杯裝果汁都好有誠意!不妨大家都去試一試!撈得喜火鍋冰室 (元朗)元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
平日7至9點入場 $178/1位
可以首揀雞煲/梛子雞/烤魚再打邊爐🍲
撈得喜火鍋冰室 (元朗)
元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖