2024-03-22 29 瀏覽
琴日夜晚去咗食放題😚好耐冇食過放題 今次嚟到元朗呢間叫緣聚嘅放題 估唔到質素又幾好喎❤️食物有百幾款選擇非常之豐富😍我哋叫咗好多嘢食,包括刺身生蠔壽司串燒小食等等🥰刺身非常之新鮮,特別係帶子勁好味😳佢啲Wasabi都幾勁吓😍😍之後佢火炙壽司都好好味,我非常鍾意牛油燒赤蝦壽司😚 呢度甲羅燒都有😘食物款式算新穎💕又多選擇🥰而我好推介大家叫鱈魚乾,因為我都encore咗一次😝真心好好味😂仲有燒羊架都好值得叫 上到枱熱辣辣,而且肉質好 唔會蘇👍🏻☺️飲品方面都有好多選擇,因為我哋升級咗可以嗌生啤☺️我覺得勁好飲🥰而且好適合打卡,因為佢面頭有一層奶油泡沫💕💕💕總括嚟講呢間放題都幾值得嚟 因為店員服務態度幾好,上菜都好快😘食物有多選擇😍