2024-03-18
元朗居然有間價廉物美的放題!即開生蠔以及麒麟沙冰生啤絕對是亮點!而且選擇好多,逾百款食物,正價時段只需$298/人,任食兩小時,不會將貨就價,有口福了! △ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽△ ▽ ▽ △ ▽ △ ▽△🔹◉刺身/壽司 刺身有成十二款,包括油甘魚、三文魚、甜蝦、帶子、赤蝦、赤貝等等!我最中意油甘魚同帶子,鮮味爆發! 🔹◉即開生蠔 12隻任食,回本之選手!生蠔隻隻飽滿,有天然的海洋味道,微咸而不腥!🔹◉冰火鵝肝多士 有驚喜,內裡肉汁得到好好保留外脆內軟,鵝肝鮮香邪惡,不得不説比不少酒店自助餐更出色! 🔹◉比目魚西京燒必Encore!比目魚味道質地滑溜,油箱滿溢,甜鹹風味,令人回味無窮🔹◉甜品吉士奶黃鯛魚燒同綠茶紅豆忌廉窩!比起其他放題餐廳,更有誠意,味道以及賣相都好吸引!真心不錯!除此之外,仲有蟹味噌甲羅燒配米通脆脆、天婦羅、各款串燒等等,選擇多樣,選擇困難症的我表示我全都要! 📍 緣聚 (元朗) 元朗西裕街5-11號金福閣地庫
🔹◉刺身/壽司
🔹◉即開生蠔
🔹◉冰火鵝肝多士
🔹◉比目魚西京燒
🔹◉甜品
📍 緣聚 (元朗)
元朗西裕街5-11號金福閣地庫