2023-04-10
喺社交平台睇到個廣告今日買任何野加$33換購三文治🥪一份,咁同🤴🏻順便試吓間餐廳先😀😀~~~咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治🥪~~~我本身就好鍾意食咕嚕肉,所以俾個名吸引咗☺️☺️成份三文治🥪取決於個菠蘿🍍,菠蘿🍍唔酸但佢嘅甜味加大左咕嚕肉醬汁味同雞扒嘅雞味,感覺菠蘿🍍先係主角😲😲~~~H3自家手切薯條🍟~~~新鮮炸起脆口感極強,入口仲熱辣辣,有3~4條仲長過隻手掌✋🏻!😆😆,可惜喺薯味一般😗😗~~~檸檬錫蘭紅茶~~~明顯飲得出錫蘭味嘅紅茶,檸檬🍋反而係點綴😙😙~~~遊日懶人鐵板三文治🥪~~~$33可以任選一款三文治🥪,貪小便宜嘅我就揀咗最貴$73呢款😘😘,當中包含吉列和牛同北海道帆立貝!吉列和牛係免治牛肉扒,炸嘅口感比較特別,但只係食到油炸嘅油味,完全feel唔到和牛嘅油香😕😕,🤴🏻唔鍾意☹️☹️,我就一般😯😯帆立貝幾鮮味有一粒都幾大,蔬菜🥬亦都好新鮮,兩款食材各有各味道,唔難食但亦都唔夾😶😶
我本身就好鍾意食咕嚕肉,所以俾個名吸引咗☺️☺️
~~~H3自家手切薯條🍟~~~
~~~檸檬錫蘭紅茶~~~
明顯飲得出錫蘭味嘅紅茶,檸檬🍋反而係點綴😙😙
~~~遊日懶人鐵板三文治🥪~~~