外賣抗疫時間٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 呢間腸粉店好難得地係良心店💛 而且質素好價錢又平民 非常推薦呀😆 覺得好食過酒樓腸粉好多(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 滑好多好薄皮 味道又多變🤤❣️黑米蟲草花蝦米腸 $29 🐛🦐呢款好特別黑色嘅腸粉吸引左我😈 蟲草花爽口 蝦米幾大粒🦐 靚得黎又好食🤤 最鍾意佢哋嘅調味除咗麻油豉油蔥芫荽 佢哋仲有秘製嘅辣醬😍 好惹味!鍾意食辣嘅真係抵抗唔到 😋❣️石磨雞蛋豬肉腸 $24🐷🥚論腸粉本身 呢款係比較香嘅😚 有雞蛋加咗好多分腸粉有啲米香🤤 簡單嘅食材都可以好好食🐷 而且份量大 食一盒都差唔多夠飽(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)❣️紅棗桂圓茶$12佢哋嘅飲品係自家製 十分有驚喜!甜度適中而且好健康美顏咁 飲完有潤嘅感覺😻 口渴我真係寧願喺呢度好過去七仔買👍🏻🤪❣️鮮磨豆漿$12豆漿冇得揀甜度有時好易中伏 但係佢又係控制得啱啱好(๑˃̵ᴗ˂̵)و 而且飲落真係幾滑冇渣 同豆漿店出品媲美🥳

❣️黑米蟲草花蝦米腸 $29 🐛🦐

❣️石磨雞蛋豬肉腸 $24🐷🥚