2020-01-09
亞萊泰 (九龍灣).⚜️泰式青檸明爐蒸烏頭⚜️.每二至四人就可以揀一樣優惠價食物,我地揀左明爐烏頭,條魚都好大條下,熱辣辣咁(*¯︶¯*).⚜️泰式大蝦🍤粉絲煲⚜️.四人分啱啱好,有兩隻勁大蝦再切半,粉絲索曬大蝦嘅味,而且份量好多,啱曬我媽媽喜歡粉絲嘅人!.⚜️青咖喱加牛腩 另加薄餅⚜️.呢到嘅青咖喱偏稠,青咖喱不辣又香,內有紅蘿蔔🥕茄子等配料,我們另外再叫左個薄餅點咖喱食🤣.⚜️炭燒串燒⚜️雞牛各兩串.$68有四串其實算好抵食,叫左雞牛各兩串,點上沙爹醬,好香好好食!⚜️泰式小食拼盤(小)⚜️.好彩叫個細因為已經叫左好多野食🤣 有春卷,蝦餅,炸鯪魚球同炸魚餅.⚜️蒜蓉炒椰菜苗⚜️.超級之好食! 汁好多菜好嫩又香!—————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️. 📌 亞萊泰 (九龍灣)九龍灣牛頭角道77號淘大商場地下G266-270號舖.—————————————————————-
⚜️泰式青檸明爐蒸烏頭⚜️
⚜️泰式大蝦🍤粉絲煲⚜️
⚜️青咖喱加牛腩 另加薄餅⚜️
⚜️炭燒串燒⚜️雞牛各兩串
⚜️泰式小食拼盤(小)⚜️
⚜️蒜蓉炒椰菜苗⚜️
超級之好食! 汁好多菜好嫩又香!
—————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 亞萊泰 (九龍灣)
九龍灣牛頭角道77號淘大商場地下G266-270號舖
—————————————————————-