2022-05-25
唔知食咩好 樣樣都想試😚不如就等師傅揸主意喇~🙈🙈刺身有赤貝 珍寶蝦 中拖羅 同埋深海池魚 4種☝️深海池魚入口油香味重 肉質爽口 咬耐少少更有池魚特有甘香味 🤤中拖羅 濃濃魚味 入口即溶 油分適中 🤗壽司🤩伊佐木 > 金目鯛 > 日本馬糞海膽 > 九州鯖魚 > 赤鯥 > 大拖羅海苔壽司 師傅今次安排既壽司係我平時少試既壽司種類 但好有驚喜 🥳師傅安排好食用次序 由味道偏淡到濃郁 好有層次 試到每一件既真味道✌️✌️鮫鰈魚壽司 & 鮫鰈魚邊壽司肉質柔軟 味道清甜 炙燒後 油脂入口即化 生同熟有唔同既口感 有另一番風味 👍飛魚子手卷粒粒分明又漲卜卜 顏色鮮艷晶瑩剔透 口感十足 味道少鹹並帶有淡淡甜味 👏👏每一啖都有滿滿既飛魚子 份量十足🫶最後先送上 燒牡丹蝦頭味增湯 追加大滿足海膽特盛 鮮金黃色既海膽舖面 甜甜既味道配上赤醋飯 好滿足 🤟以omakase 黎講 價錢親民 👏👏師傅好貼心 細心留意進食進度 再加以配合準備食物 由冷食到熱食 味道從淡到濃 更會提醒食法🐵
刺身有赤貝 珍寶蝦 中拖羅 同埋深海池魚 4種☝️
中拖羅 濃濃魚味 入口即溶 油分適中 🤗