2019-07-08 10316 瀏覽
早排假日同咗我嘅幾位好友去食lunch buffet,呢到嘅buffet,就算係紅日都只係要$198一位,價錢都幾經濟,咁當然,咁平嘅價錢,大家對食物種類嘅期望都要因應價錢有所調整。海鮮有好幾款選擇,小龍蝦、 海蝦、白蜆等等都有,新鮮,好快被人拎哂,不過refill都幾快。餐廳最近promo緊越式食物,都幾驚喜,淨係越式沙律都有成5款,牛肉沙律同魷魚沙律真係第一次試,都幾特別值得一試。刺身我都唔知有幾多款,因為太搶手,長期都唔齊腳😆 三文魚壽司我都食咗好幾轉,雖然唔算肥美,但都新鮮好食。熟食區嘅龍脷柳好好食,佢係蒸嘅,雖然無咗份煎香嘅味道,但由於個汁處理得唔錯,完全可以帶出魚味,要試吓。話明越式,當然唔少得食越南pho,有多款配料可選,湯底當然未去到越南嗰啲咁濃郁,但都唔錯,可以過吓口癮。甜品賣相精美,都幾多款揀。其中檸檬撻幾好食,撻邊鬆化,檸檬味清新。最特別係呢到有即製雞蛋仔,我就去拎埋haggen-dazs雪糕伴住嚟食。飲品方面呢到既有罐裝飲品,又有果汁特飲等,誠意十足。需加一服務費,埋單4人約$870。如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
甜品賣相精美,都幾多款揀。
其中檸檬撻幾好食,撻邊鬆化,檸檬味清新。
飲品方面呢到既有罐裝飲品,又有果汁特飲等,誠意十足。
需加一服務費,埋單4人約$870。
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕