2007-01-07 10 瀏覽
星期六晚睇完戲已經十一點,外面人頭擁擁,唯有轉入女人街搵食。今晚想飲西湯,紅或白湯,就吃西餐啦,看到這裡還有宵夜。上到去無乜人喎,原來係bar 來的,有幾台睇波,有幾台吃飯。坐得幾舒服,好開心人無人吃煙,如果未禁煙我係唔會上來的。order去煙三文魚沙律,三十多元,好細好細碟,加了廿二元轉餐,怎知無紅白湯,得黃湯,南瓜忌廉,其實係南瓜鷹粟粉"顯"湯.... order了一個什扒,十分之咸,求祈食左就算。但求可以坐下,點知一食完餐飲都未到就收晒d野,碟刀叉都唔緊要,連tissue 同埋餐紙都收?我地又未賣單,一定唔會再落order嗎?算吧啦~ 走的時候見到有人煲煙,唔通呢度就係申請左豁免禁煙既地方?