2016-04-24 766 瀏覽
友人成日話華嫂好好食,終於相約到友人去食個lunch。未去前已有之理準備會勁多人。已特登預早d去排隊。去到華嫂都未開門,但已經出現左很打長嘅人龍等拎飛仔😳唯左食可以去得幾盡。。。去到就梗係要排到有得食唯止。。。好釆拎完飛仔後,可以坐低向外面慢慢等一路等發現原來好多人叫外賣,好快連外賣都唔再接。等呀等,終於到我地了👏🏻餓到傻左。。。坐低即刻叫野食!!凍話梅柑桔 - 酸酸咸咸的。消滯一流凍檸檬益力多 - 友人説沒什麼特別,好像飲梗益力多咁。招牌菠蘿包 - 我見人人都話呢個包好食。但我反而又唔覺得係咁特別好食。隻蛋熟晒,無晒蛋汁。個菠蘿皮又唔夠脆。。。可能我期待得太高😐鹹牛肉蛋多士 - 反而我覺得呢個勁好味!😋蛋中間未曾熟晒,咸牛肉又足料。多士又脆!食完仲想繼續食。。。番茄雞翼湯通粉 - 友人叫的。試食左一啖真係好好食。番茄湯夠晒濃!如果我唔係要食芫西湯底,我一定會食呢個。冬陰公雞翼湯米 - 友人喜歡食辣,所以叫咗呢個。我冇試到味道。但有人就很喜歡,話酸酸辣辣的,很過癮。皮蛋芫茜墨魚丸湯米線 - 我係好鍾意飲芫荽湯。呢碗米線真係勁足料。有勁多芫茜。清清地,夠晒芫茜味。真係勁好味!我差唔多飲晒

凍話梅柑桔 - 酸酸咸咸的。消滯一流

凍檸檬益力多 - 友人説沒什麼特別,好像飲梗益力多咁。

皮蛋芫茜墨魚丸湯米線 - 我係好鍾意飲芫荽湯。呢碗米線真係勁足料。有勁多芫茜。清清地,夠晒芫茜味。真係勁好味!我差唔多飲晒啲湯😁
2016-03-19
75 分鐘 (堂食)