2020-04-11 50 瀏覽
終於有機會去試到啦🤭 其實好近番工,成日收工都行過經過,不過真係未入去食過🤣🍴黑松露雜菌芝士玉子燒+奶醬多士 (a)鍾意食黑松露又唔想食得太貴既,呢度既黑松露玉子燒味道一流,非常濃郁,加埋啲雜菌一齊食都唔會埋曬啲菇既鮮味😋👍🏻👍🏻 多士方面都做得唔錯,唔似平時大部份茶仔,冰室只提供既牛油多士,龍門冰室 仲有好幾款配料俾你地揀(牛油/果醬/煉奶/花生醬),一定有樣啱心水既🤣🍴鮮茄牛肉通粉 (b) <a+b HKD$48>蕃茄湯底唔會太酸,甜甜地,啲牛肉食落唔多筋,咬落好軟身👍🏻🍴咖喱厚切吉列豬柳飯 + 炒蛋白 <HKD$52 + $7>難得搵番間啲咖喱食落係好香咖喱味,又辣辣地既🤭 因為本人比較食得辣,所以好多間整咖喱既都未必食落有辣味,雖然塊豬柳係即叫既炸所以等既時間耐左,不過都值得既,塊炸豬柳咬落唔會感覺粉多過肉,食落又唔乾身,又唔會硬👍🏻👍🏻p.s. 炮台山呢間 龍門𣲙室 仲有2款唔同産地既口罩賣,有需要既可以去望下
🍴黑松露雜菌芝士玉子燒+奶醬多士 (a)
🍴鮮茄牛肉通粉 (b) <a+b HKD$48>
蕃茄湯底唔會太酸,甜甜地,啲牛肉食落唔多筋,咬落好軟身👍🏻
黑松露雜菌芝士玉子燒+奶醬多士
鮮茄牛肉通粉
咖喱厚切吉列豬柳飯
2020-04-08
15 分鐘 (堂食)
黑松露雜菌芝士玉子燒+奶醬多士
鮮茄牛肉通粉