2022-09-08 127 瀏覽
赤柱呢間人氣意大利餐廳,出名麵包、蛋糕。假期永遠大排長龍,今日星期日同朋友下晝5點幾黎到,雖然唔係黃金時間,但黎到都等左幾個先到我地。一入到去,職員大多係外國人,坐底後,staff就同我地介紹一下個menu,同我地講叫蛋糕、麵包果就出去麵包櫃睇完再返黎order。我地order左mascarpone cheesecake、Capri。不過黎到時職員俾左Caprese我地,因為佢地讀音太似所以staff搞錯左。本身我地話俾錯左唔緊要啦,但staff堅持要再拎返我地原先點嘅Capri,服務態度非常好👍🏽個cheesecake味道好好味,賣相都好靚😍Capri & Caprese 味道都好出色,鍾意食麵包甜品嘅你真係要黎試下,入面嘅環境都好靚,好多打卡位,真係好似去左意大利甘!