2018-01-25 308 瀏覽
如果各位文青得閒冇野做的時候,有一個地方可以推介,就係沙田文化博物館啦!佢定期都會有唔同主題既展覽睇,呢期係 pixar 30 周年動漫展。同場仲有金庸館同李小龍展,無論你係咩年代的文青都啱去打下卡。行到攰攰地又可以去佢地下的 cafe 坐吓,食個高質素又 relax嘅 all day breakfast. Cafe 名叫 牧羊少年慢遞館佢個名之所以叫慢遞館因為佢有個特別 service 可以幫助寄出未來一年的 post card 。 我寫咗一張俾自己,今年生日應該會收到。我哋叫咗兩份嘢食,味道同賣相都令人好滿意。嘢食同野飲冇set要分開叫,係就係貴左少少。但係為咗要扮偽文青,都值得嘅!英式全日早餐 $85蘋果蜜桃鮮打綠茶 $40鮮忌廉蟹柳意大利粉 $68多多綠茶 $40

Cafe 名叫 牧羊少年慢遞館

英式全日早餐 $85