2022-08-30 28 瀏覽
好耐都冇同屋企人出去食飯,所以難得今日放假,就一早book咗位,帶屋企人去食日式鐵板燒😍,等佢哋都試吓咩係正宗嘅鐵板燒😋✔️黃金銀鱈魚呢個好特別,火炙過嘅鹹蛋黃味道超級濃郁,再配埋嫩滑鮮味嘅銀鱈魚!啱啱好中和返鹹蛋黃嘅味道。味道一啲都唔漏。兩種唔同質感嘅食物一齊食。口感非常豐富。我同屋企人都好鍾意❤️✔️帆立貝北海燒帆立貝成日都食到。但咁鮮味嘅都係第一次食!口感非常爽,而且味道非常濃郁,配埋自製嘅醬汁一齊燒。令到帆立貝嘅味道更鮮味!正😋✔️櫻花蝦高菜漬炒飯味道啱啱好,食完好多濃味野,食返個炒飯黎中和下真係Perfect。炒飯嘅食材非常充足。每一啖飯都有櫻花蝦,高菜漬同炒蛋。口感同味道都超級豐富。真係好好食😋✔️黑松露南非鮑魚黑松露味非常濃郁,但完全冇覆蓋左鮑魚嘅鮮味。兩樣嘢夾埋一齊食。真係超正。從來都冇諗過黑松露同鮑魚可以咁夾。一隻真係絕對唔夠我食!呢個真係食完之後完全想再encore!😋😋😋

✔️黃金銀鱈魚

✔️帆立貝北海燒