👩🏻‍🍳巴辣仔烤魚雞煲🧑🏻‍🍳👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♂️呢間巴辣仔個名幾得意,發現都幾多分店,今次就試左外賣佢返屋企食。我揀左「江魚團」蕃茄湯底,我本身唔太食魚,屋企人偏偏鍾意食,點知!又幾好味喔衰鬼🤤鍾意食辣嘅我想揀香辣味,又比屋企人揀左蕃茄底,點知!不得了,勁夾囉❤️呢個價錢,主食材料,即係條魚掂,配料又多又新鮮,仲有刀拍青瓜,成個套餐真係超值!我諗下次想食雞煲,我都會試下係呢間外賣返屋企,其實幾方便👍🏽如果屋企無gas爐加熱,仲可以擺底500蚊按金,借個爐返屋企添😛🍽️ 美國肥牛、雜餃混丸併盤-(貢丸,墨汁墨魚丸,牛丸,墨魚丸,魚皮,魚皮餃)、招牌肥腸、白柏葉、水魷、鵝腸、松葉蟹棒、萵筍、蘿蔔、凍豆腐、豆ト、鮮枝竹、時菜、薯粉📍地點:元朗媽橫路#巴辣仔烤魚雞煲 #外賣火鍋 #肥牛 #肥腸#followme #蕃茄湯 #hkblogger #烤魚 #元朗 #雞煲 #打卡 #必食 #食好西 #外賣
👩🏻‍🍳巴辣仔烤魚雞煲🧑🏻‍🍳

👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♂️