2022-12-15
早排同朋友友試左一直想試好耐既麻辣風雲,一直都聽過依間鋪頭,今次襯晚市有位就黎試下啦~首先試左佢地既招牌酸菜魚👏🏻
我地仲試左辣子雞,我自己就覺得係爆炒得幾香口,亦都唔太油膩。不過對比起上面兩款主菜,依款就比較普通。總括來講依到既酸菜魚同炸饅頭絕對係會令我再次到訪👍🏻
首先試左佢地既招牌酸菜魚👏🏻 入面既魚片十分之滑,而且無奇怪味道,無骨又啖啖肉,食得十分之爽!酸菜魚仲配有寬粉,寬粉吸哂酸菜魚既湯,食落好入味而且又有咬口。整體黎講唔油膩,酸度辣度都岩岩好,連我唔太食得辣既人都食左好多🤣🤣相信唔太食得辣既朋友都一定接受到。 然後見到每一枱都叫左一架船既炸饅頭,我同朋友都叫左黎試下。架船既造型當然十分之打卡able!饅頭黎到係熱辣辣,夾埋煉奶食當然係十分之好食啦😋😋😋😋 我地仲試左辣子雞,我自己就覺得係爆炒得幾香口,亦都唔太油膩。不過對比起上面兩款主菜,依款就比較普通。
總括來講依到既酸菜魚同炸饅頭絕對係會令我再次到訪👍🏻