2023-11-25 41 瀏覽
🐻朋友介紹話好食又好坐,所以今日放假就特登過黎食晏,原來有間咁舒適既cafe係元朗,去到有d後悔冇帶隻肥貓出嚟😌🐻主食都係意粉為主,都有all day breakfast,當然唔小得咖啡,仲有唔小特飲選擇🐻叫左兩個意粉🍝,黑松露帶子同海膽明太子,佢地係用闊蛋麵,又彈牙又有蛋味,冇諗過係元朗都食到咁高質素同特別嘅意麵🥹 粒帶子仲厚到呢🥹 🐻驚喜未完,杯特飲Half moon 簡直係Ace,本身心諗⋯⋯唔知會唔會伏,一飲落去隻👀大左幾倍,咁好飲既🤯睇佢係用伯爵茶☕️+調配椰子🥥+佛手柑🍊,呢三樣加埋本無期待,純粹貪得意,但呢杯野飲絕對係喜出望外,好彩佢係元朗我可以得閒經過買黎飲😆

2023-11-25