2009-06-21
今晚同朋友去呢度食飯慶祝牛一,由於有四個人同預先訂座關係,$128可以唔限時間任燒,响韓燒嚟講算係難得,唔駛大家趕頭趕命係咁攞、係咁燒同係咁食。有好多款不同的肉食,大大話話都有成四十幾種生肉,牛仔骨有兩款,連牛肝、豬頸肉、雞軟骨同蝦都有,開頭以為蝦會淡味同埋會好霉身,但估唔到燒完肉嘅版用嚟燒蝦好爽同好入味,雞軟骨居然唔係得啲骨同埋佢哋啲調味好好,前菜同熟食都有成十幾廿種,連我最鍾意食嘅魚仔都有,見其他網友話人參雞湯好好味,試過後真係唔錯,好有人參味,所以我飲咗四、五碗,生果就有西瓜同橙任食。侍應服務都算幾好,係hardsell咗啲飲品少少,$38一jar酸梅湯或菊花茶,因為韓燒始終係熱氣同口渴,同埋我哋坐個位都幾熱,所以都叫咗一jar酸梅湯,超濃味,如果自己有帶水,真係加水分兩jar飲都得。整體嚟講呢度真係算幾好,如果飲品可以任飲,塊版唔係免費換一次的話,呢度可以話係真係好好嘅選擇。